Aktualności
ZABAWA ANDRZEJKOWA
« Wróć do archiwum aktualnościDodane: 2017-10-05
Nasz szef kuchni Tomasz Niestatek przygotował menu, które sprosta najbardziej wymagającym podniebieniom.Czeka Państwa wiele innych atrakcji między innymi losowanie nagród.
Godzina 19:00 – 4:00
Cena za osobę 100 zł
24.11.2017
MENU:Przystawka:Speck z serem, ziołami, z grzanką czosnkową i pomidorkami.Zupa:
Krem z cukinii ze śmietaną i odrobiną rozmarynu.Dania Główna:
Roladka z kurczaka z boczkiem i ziołami, ziemniaki pieczone i warzywa w pianie. lub
Łosoś z żelem cytrynowym, warzywami i ziemniakami pieczonymi.Deser:
Szarlotka domowego wypieku z kremem waniliowym, gałką loda waniliowego i kruchymi migdałami.Kolacja:
Śledzik
Galantyna drobiowa
Roladka z pstrąga
Sałatka w szyncePo Północy:Strogonof
Kawa, herbata, woda, soki owocowe b/o1/2 litra wódki lub wina na parę
Serdecznie zapraszamy